Hjerterummet

Hjerterummet

Hjerterummet er et frivilligprojekt i Foreningen Børns-Trivsel, og er blevet etableret for at have fokus på forebyggelse.
Vi har i babycaféen, som vi kalder Hjerterummet, og som er et tilbud til nybagte familier, der har svært ved at finde trivsel, overskud og glæden frem, når to bliver til tre. Hjerterummet er gratis og finder sted i vores lille center på Gammel Klausdalsbrovej 482.

Kontakt os for mere information.

 

Hvad er Hjerterummet

Vi tilbyder zoneterapi til babyerne og terapeutisk rådgivning til forældre.

Hjerterummet Mette Stauning

Mette har mange års erfaring som zoneterapeut med spædbørn og Mette er også uddannet i babygymnastik og er Bach-terapeut.

Du kan få hjælp til efterfødselreaktioner med terapeutisk rådgivning. Det kan være en chok oplevelse, som du har haft under graviditeten eller under fødslen. Nogle forældre oplever tristhed, andre oplever en manglende mor-følelse og at det er svært at blive forældre og så er der mange, som føler sig ensomme. Vi har også mødre og fædre, der søger rådgivning i forbindelse med de er på vej tilbage til deres job og synes det er hårdt at komme i gang med en hverdag, som karriereforældre.

 

Hjerterummet Heidie Graversen

Rådgivning tilbydes af formand Heidie Graversen, som er psykoterapeut og stresscoach med speciale i kriser hos sårbare børn, udsatte unge og på familieområdet.

“Trivsel fra start er vigtig for hele familien. En tidlig aktiv indsats, skaber balance og glæde i hverdagen.” 

Kontakt os for mere information.

Share This