Om Børns-Trivsel

Børns Trivsel er en non-profit forening der er ansvarlig, sætter en ære i anstændighed, god tone og målbare resultater. Foreningen har til formål, at fremme trivsel og sundhed for børn og unge op til 30 år og forebygge at sociale problemer udvikler sig. Vi støtter en positiv udvikling, så børn og unge får et godt liv, med de bedste betingelser for dem.

Vi tror på, at en helhedsorienteret og tværprofessionel indsats hvor vi arbejder med fysisk og mental sundhed, gør en forskel for udsatte børn og unge. Kort sagt – en investering i børn og unges fremtid og til velfærdssamfundets fordel.

Vi er et professionelt team bestående af psykologer og psykoterapeuter, med speciale i stress og kriser. Vi har mentorer, stresscoaches, yoga- og mindfulness instruktører der alle er specielt uddannet til at arbejde med børn og unge med diagnoser, samt sårbare og udsatte unge i efterværn. Derudover har vi en læge, en sociolog, en socialrådgiver samt en bars- og kranio-sakral terapeut med speciale i traumer tilknyttet.

Vores Mission

At iværksætte partnerskaber, udvikle og formidle værdiskabende aktiviteter for børn og unge. At skabe effektfulde dokumenterbare resultater, for få ressourcer.

Vores Værdier

Foreningen Børns-Trivsel arbejder ud fra 4 overordnede værdier. Værdierne er formuleret af bestyrelsen og er et udtryk for den retning, vi altid bevæger os og er grundlæggende for vores handlemåde samt udførelsen af vores aktiviteter i foreningen.

Børns Trivsel skal altid være:

Værdiskabende

Vi er kompetente, engagerede, nytænkende og arbejder tværprofessionelt.

Anerkendende

Vi mener, at det er vigtigt for trivsel, glæde og selvværdsfølelse.

Kommunikerende

Vi mener, at forandring er en konstant og vedvarende proces mellem mennesker.

Samvirkende

Vi indgår i forpligtende, professionelle og helhedsorienterede arbejds- og aktivitets fællesskaber.

 

Vores aktiviteter

 Efterværn til unge:projekt UNIK og projekt SPURV

http://www.boerns-trivsel.dk/projekt-unik/

  • Rådgivning, ungecoaching og terapi
  • Caféaktiviteter og foredrag
  • Støtte- og pårørendegrupper
  • Yoga- og mindfulness på skoler og for familier

 

Share This