+45 4580 3333 [email protected]

Projekt SPURV

Formål

Formålet med SPURV er, at skabe en livets skole, kort sagt udvikle dig som ung, hvis du har særlige udfordringer, savner motivation eller mangler at bestå folkeskolens afgangseksamen i matematik og dansk, og har svært ved at være i en stor gruppe, så er Spurv noget for dig. Vi bygger håb, selvværd og selvtilliden op igen sammen med dig, så du over en periode på 12 måneder, får bedre uddannelsesmuligheder, trivsel og livsvilkår.

Opstart

Vi starter projektet op i Oktober2017. Vi starter samtaler i September max 10 deltagere på hvert hold. ( vi tilpasser tilbuddet individuelt) 

Hvem kan deltage

Du kan deltage hvis du er mellem 15-17 år og ønsker at ændre din nuværende situation, tal med kontaktperson om det. 

Hvordan kommer du med

Hvis du gerne vil være med, så skal du henvises af din kommune, som tager kontakt til os.

Hvad får du ud af at være med

Vi arbejder med at opbygge dig, så du opnår en større robusthed, mere glæde og står styrket over for dine udfordringer. Vi udvikler din bevidsthed, mønstre og kompetencer sammen med dig i et forløb. Vi lærer dig at håndtere følelser og forstå dine mønstre ved at gøre dig mere bevidst om din egen adfærd. Vi giver dig støtte og mod til, at bryde dine vaner, så du ser lysere på din hverdag og fremtid, så du får et nyt og stærkere fundament at stå på. Udbytte ved at deltage i Spurv:

– Få mere selvtillid og større selvværd

– Få et sundere socialt netværk

– Blive mere selvhjulpne ift. at mestre hverdagen, madlavning etc.

Udvikle mere konstruktive copingmekanismer

– Få en bedre trivsel og øget livskvalitet

– Få en større selvforståelse ift. til deres styrker, kompetencer, ambitioner, mål m.m.

– Få større bevidsthed om uhensigtsmæssige strategier, mønstre, livsvilkår m.m.

– Øge din uddannelse- og aktivitetsparathed

– Tage de første skridt hen imod dine drømme

 

 Aktiviteter

Når du er med i SPURv og har været til din forsamtale, kan du deltage i:

– Undervisning fra 6. til 9. klasses niveau i dansk og matematik med uddannet lærer

– Individuelle terapisamtaler med psykolog eller psykoterapeut alt efter hvad din udfordring er

– Undervisning i mestringsværktøjer igennem den motiverende samtale

– Undervisning i trivsel og sundhed

– Fysisk fokus med træning, mindfulness og coaching om kost og sunde vaner

– Faglig fokus med afklaring af kompetence og uddannelsesmål

– Produktion i køkken med undervisning i madlavning og hygiejne samt fællesspisning for at træne sociale færdigheder

 

 Hvordan arbejder vi

Vi har en veldokumenteret erfaring i arbejdet med sårbare unge, og at det kræver en individuel og håndholdt indsats for, at sikre et højt fremmøde og dermed et succesfuldt forløb.

Vi arbejder helhedsorienteret med en:

– Anerkendende tilgang

– Udviklingsfokuseret 

Målrettet og løsningsorienteret model

 

Hvad koster det

19.995kr pr måned pr ung

Hvis du er interesseret i et ungeforløb og du er under 18 år, så Kontakt os 45803333 for at høre mere.

 

 

 

Bliv støttemedlem

Vi har brug for din hjælp!

Det koster kun 50 kr. om året at være støtte medlem. Foreningen Børns-Trivsel har brug for 300 medlemmer, for at kunne gå ind under § 8A

Konto til Børns Trivsel
Reg. nr.: 1551 Konto nr. 11147151

Læs om medlemskab

Børns Trivsel på Facebook

Yoga er sjovt i børnehøjde og børnene elsker det❤️ God dag Kærligst Heidie ... See MoreSee Less

View on Facebook

Så er Joseph og jeg klar til Yoga Børnene i Gladsaxe Kommune 2018
Yoga, Mindfulness & Selvværdstræning for 0-2 klasse med familier og 3-7 klasse vi glæder os til at møde de dejlige unger💚 Tidlig indsats virker👍🏻
... See MoreSee Less

View on Facebook

Jeg ønsker alle et Godt Nytår 🎉
Tak for den store opbakning🙏

2017 går snart på hæld, og det har været et berigende og hektisk år på alle planer for Børns Trivsel.

Vi har deltaget på Folkemødet på Bornholm, hvor mange gode møder har bragt mange positive ting med sig. Vi har deltaget i den nye Ungestrategi og Vidensdeling forum hos det Sociale Netværk, Headspace og Socialrådgiver Foreningen som berigende alle med den nyeste viden, inspiration og ikke mindst Håb.

Vi er blevet medlem under LOS og Børns Trivsel har deltaget på Røde Kors Workshop for udsatte familie, samt sidst på året var vi så heldige at deltage på Egmont Live Rapport, som var dedikeret til anbringelsesområdet, en meget rørende og stærk oplevelse.

Vi er indgået i netværk med kompetente samarbejdspartnere som alle ønsker at ændre, styrke og skabe en forandring for psykiske sårbare og udsatte unge samt på hele anbringelsesområdet.

Vi ser i Børns Trivsel lyst på fremtiden, vi kan se at Projekt Unik gør en forskel for de 100 unge nuværende,- eller tidligere anbragte unge i alderen 18-30 år. Vi har haft opstart i København i året der gik og hertil januar starter vi også projekt Unik op på Kofoed Skole på Amager, i et tæt samarbejde med Københavns Kommune, som vi glæder os utroligt meget til.

Vi har i 2017 været til foretræde på Christiansborg, som har været både positivt og meget lærerigt, og vi ser frem til at levere endnu flere dokumenteret effektmålinger i 2018, som vi er stolte over sammen med de unge, at have opnået, siden vi i nov. 2015 var så priviligeret at modtage satspulje midler til at udvikle en “Efterværnsmodel der virker”.

Vi glæder os til at tage fat igen i 2018 Godt Nytår til jer alle Kærligst Formand i Foreningen Børns Trivsel Heidie Graversen
... See MoreSee Less

View on Facebook

I Ønskes Alle en God Jul 🎄Kærligst Heidie ... See MoreSee Less

View on Facebook

Idag deltog Børns-Trivsel NGO i Egmont Fondens Live rapport 2017 “Vi Kan Godt”. Vores Projekt UNIK som er nævnt i års bogen, er en del af de indsatser i Danmark, der arbejder for at gøre en forskel og skabe bedre vilkår, for nuværende og tidligere anbragte børn og unge.
Det er et meningsfyldt og berigende arbejde.
God aften til jer alle Kærligst Heidie
... See MoreSee Less

View on Facebook

Projekt Unik på Facebook

Husk at sætte kryds den 17 januar ❎

Vi får besøg af Mette Abildgaard i Projekt UNIK Cafeen nu på onsdag den 17 januar kl 18.
Nogle af jer har mødt Mette til rundvisningen på Christiansborg hvor hun er politisk ordfører for Det Konservative Folkeparti. Mette er super sød og vi skal hilse og sige, at Mette glæder sig til at tale og hygge med jer😊

Vi glæder os til en aften i godt selskab med jer alle,
Kærligst Heidie
... See MoreSee Less

View on Facebook

Idag holder vi Jule Bingo i Cafe Projekt UNIK det er altid hyggeligt så alle glæder sig💚 som altid er vi i Frivilligcenter Herlev på de store cafe aftener, vi værdsætter det gode samarbejde, uden de fantastiske lokaler kunne vi ikke lave mad til de mange unge og frivillige der deltager i Projekt UNIK.
Husk D. 20 dec holder vi UNIK jul🎅🏻
God dag til jer alle:) Kærligst Heidie
... See MoreSee Less

View on Facebook

Idag deltog Børns-Trivsel NGO i Egmont Fondens Live rapport 2017 “Vi Kan Godt”. Vores Projekt UNIK som er nævnt i års bogen, er en del af de indsatser i Danmark, der arbejder for at gøre en forskel og skabe bedre vilkår, for nuværende og tidligere anbragte børn og unge.
Det er et meningsfyldt og berigende arbejde.
God aften til jer alle. Kærligst Heidie
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tina og jeg fra Projekt UNIK deltog hos Røde Kors læringsforum. Vidensdeling er vigtigt, samt at få fokus på anbringesområdet.
Jeg er en stolt formand i
Børns-Trivsel NGO over det fællesskab vi har i UNIK og de dokumenteret effekt målinger, vi har efter to år. Det virker når vi samarbejder tværprofessionelt omkring udsatte unge og familier.
Kærligst Heidie
... See MoreSee Less

View on Facebook

Har I dag været til konference med Professor Hanne Warming, på anbringelsesområdet. Deltog i Workshop: Det Dobbelte Blik, det bekræfter igen der er brug for Projekt UNIK,. En anden god erfaring er, at et godt stærkt samarbejde mellem ngo'er, og relevante faggrupper virker, sammen kan vi sætte en ny retning på udsatte området i Danmark. Bogen Det Dobbelt Blik kan virkelig anbefales. ... See MoreSee Less

View on Facebook
Share This