+45 4580 3333 [email protected]

Støttegrupper og sundt netværk for unge.

Støttegrupper - Børns Trivsel NGO

Støttegrupper tilbydes til nuværende og tidligere anbragte unge i alderen 18-30 år i forbindelse med:

  • Mobning og lavt selvværd er ofte forbundet med at have været anbragt
  • Sorg og kriser er udbredt hos nuværende og tidligere anbragte unge
  • Er du udsat som ung og har du ingen netværk, grundet tidlige svigt og anbringelse i anden kommune.
  • Ung i efterværn eller har du ikke modtaget efterværn, og oplever du er er ensom, så kontakt os.

 

Støttegrupper - Børns Trivsel NGO

Mobning

Foreningen Børns-Trivsel siger nej til mobning.

Mobning: Hvert tredje barn menes at have været udsat for mobning, og mange der har været anbragte som barn, har oplevet massiv mobning igennem barndommen. Hvor går man hen og får hjælp, når ens ungdom er præget af dårligt selvværd og selvtillid grundet mobning igennem skole årene. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Sorg og krise rådgivning til tidligere anbragte unge.

Søg støtte og rådgivning, når livet udfordrer og bliver for svært. Mange nuværende og tidligere anbragte unge oplever depression og ensomhed grundet massiv svigt igennem barndommen. Vi møder ofte i foreningen, unge der befinder sig i en krise eller i sorg, som har isoleret sig – de har ændret adfærd og lukket af for omverdenen, når de er allermest sårbare. De har over tid har mistet troen på der er nogen der kan hjælpe og støtte dem har og mange har opgivet håbet. Vi tror på at en længere og vedholdende indsats kan genskabe selvværd, håbet og troen på fremtiden hos de unge.

Vi søger i Børns-Trivsel NGO hele tiden fonds og pulje midler for at kunne tilbyde længere støtte og netværksforløb. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Støttegrupper - Børns Trivsel NGO

Børn og Unge med særlige behov er steget markant de senere år.

Børns-Trivsel tilbyder gratis akut telefonrådgivning.

Vi ser i foreningen at ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) en en diagnose som igennem nogle år har været stærkt stigende hos børn og unge. Diagnosen hører under gruppen af hyperkinetiske forstyrrelser, SID (sanseintegration ) særligt sensitive, social angst eller andre diagnoser, er alle diagnoser der kræver specielle hensyn fra de pårørende og det øvrige samfund.

Børn er ikke ret gamle, før de finder ud af, at de er ”anderledes”, dette gælder især på anbringelses området, vi ser en stor gruppe hos os der er blevet diasnogostiseret, med en eller flere diagnoser.

Del dine oplevelser og erfaringer med andre for det hjælper, du er ikke alene. kontakte os for at høre mere.

 

Støttegrupper - Børns Trivsel NGOUnge netværk støtter dig

Børns-Trivsel NGO har fokus på at unge bliver mere job- og uddannelsesparate, så de unge får en større tilknytnings til både arbejdsmarkedet og uddannelsesystemet. Vi får mange henvendelser vedrørende sårbare unge, der er nuværende eller har været tidligere anbragte, mange af de unge er udfordret på selvværd og selvtillid, og sidder fast uden motivation.

Ved at tænke i forebyggende og tidlig indsats støtter vi unge bedre, når livet udfordrer. Mange unge mangler selvtillid, selvværd og kæmper med angst. Med en aktiv indsats, arbejder vi med projekter på anbringelses området i foreningen, der med en helhedsorienteret tilgang sikrer, at de unge genfinder balancen, bliver styrket og får et nyt håb om en fremtid som selv forsørgende  .

Vi ønsker med vores arbejde i foreningen at udvikle udsatte unge der har været anbragt, så de er klar til at tage en uddannelse eller få et job, hvor de trives. Vi ønsker at bidrage til, at alle unge mennesker får mulighed for at få en værdig fremtid, hvor de er inkluderet i fællesskabet og er en del af arbejdsmarkedet.

Sundt netværk i Cafe Unik

Trænger du til et pusterum? Har du lyst til en kop te og et måltid mad i hyggelige omgivelser, møde andre ligestillede unge, der er nuværende eller tidligere anbragt? Måske savner du et sundt netværk og nogle ressource stærke voksne du kan tale med?
Ring til os det er gratis. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere se også under Unik.

Share This