+45 4580 3333 [email protected]

Udtalelser

Udtalelser fra forældre omkring Børns-Trivsel 3-bens-koncept (Trivsel – Mindfulness – Yoga)

Vores søn; Karl fra 1b har deltaget i yoga forløb i aktivitets timerne med Børns-Trivsel.

Der gik nogen tid, før han fortalte om det, og vi troede egentligt bare at det var et forløb, som en af pædagogerne stod for. Men da Karl så begyndte at vise os nogen af øvelserne, gik det op for mig at der måtte stå professionelle instruktører bag. Det var sindsygt imponerende hvad han havde lært. Karl selv har fortalt, at han synes, det er megafedt at gå til yoga. Han fremhæver stolt at han er god til det, og at han får ros. Han siger også at det er dejligt i kroppe at lave yoga.

Som forældre kan vi se at han er vokset af forløbet. Han er blevet opmærksom på at hans krop, kan noget, som han ikke vidste den kunne. Han fortæller også, at han har fået andre med til yoga (som han har fået lov til at fortsætte med at gå til), fordi han har fortalt dem hvor sjovt det er.

Hmm. det er vist hvad jeg kan sige her og nu. Og nu hvor jeg har muligheden vil jeg bare sige TAK. I er en gave til min søn.

kh Anne Mette

Yogaprojekt
Først, det er dejligt at vi som forældre må bidrage med vores oplevelse af yogaprojektet.

Der er blevet talt meget om yoga i hjemmet det sidste år, yoga var ret ukendt for min familie, men nu er vi alle nærmest blevet involveret i det. Der bliver vist øvelser, trænet, og sat til øvelser som min datter mener vi har brug.

Min datter har kun rost yoga, og der er ikke nogen tvivl om at hun nyder det og ikke mindst har forvandlet sig til en helt anden pige. Hun bliver mobbet meget, og er elendig til holdsport, så gymnastik er et hade fag. Hendes selvtillid og selvværd har været meget lavt pga overvægt og hendes forældres skilsmisse. Hun havde en kort lunte, blev nemt aggressiv og slog fra sig.

Hun er i den grad blomstret op, selvtilliden er på vej op, hun kæmper mere, selvværdet er bedre, vægten er stabiliseret og det hidsig temperament er kommet underkontrol. Vi har talt om de gode ting der er sket, og når man spørger hende hvorfor hun har fået det bedre, er svaret Yoga. Hun er bevidst om det, så når tingene skrider lidt, trækker hun sig tilbage og laver nogle yoga øvelser. Hun har foreslået, at jeg gør det samme når det hele bliver for stresset J .

Jeg håber Yoga er kommet for at blive på Herlev Byskole, jeg er sikker på at de børn der forlader skolen om 8-9 år, og har haft yoga, vil klare sig meget bedre end gennemsnittet. For min skyld kunne man skifte nogle gymnastik timer ud, da yoga dyrket rigtig giver en bedre kondition og motorik end den almindelige gymnastik undervisning.

Hilsen
Nancy Steffensen (Abbie 2C)
December 2013

Share This