+45 4580 3333 [email protected]

Ungerådgivning for sårbare unge der er eller har været anbragt

nedtrygt_boernstrivsel

Vi tilbyder forløb til sårbare unge som er eller har været anbragt, hvor der er brug for en effektiv og tværfagligprofessionel indsats. Mange unge er uden job eller uddannelse og antallet af unge med angst og lavt selvværd er stærkt stigende på anbringelses området. Vi møder også mange unge, der er uafklaret i forhold til deres kompetencer.

Vi ser ofte i Børns-Trivsel, at mange unge, som er under udredning eller som er startet på medicinsk behandling, desværre ikke får den terapeutiske rådgivning, der er behov for sideløbende. Medicin må aldrig stå alene.

Terapi øger de sårbare unges muligheder i forhold til kunne mestre og håndtere hverdagen bedre.

Mange unge der er nuværende eller tidligere anbragt er desværre droppet ud af skolen eller er på overførselsindkomst, viser de seneste forskning resultater. Derfor har vi startet en tværfagligt indsats op, hvor der er fokus på et mestringsforløb med selvværdstræning og kompetenceudvikling. Foreningen Børns-Trivsel arbejder med en anderkendende tilgang for at motivere de unge, for at hjælpe dem med en god overgang til at få et selv forsørgende voksenliv. Børns-Trivsel arbejder helhedsorienteret og tværfagligt både med de unge og med vores samarbejdspartnere.

Til dig, der er mellem 15-30 år

Vi har mange års erfaring i at arbejde med sårbare og udsatte unge og vores erfaring er, at alt for mange unge går med deres problemer alene og isolerer sig fra omverden. Vi kan hjælpe dig med din trivsel, og til at blive afklaret ift. job og uddannelse. Vi støtter dig til at komme videre i livet og bliver en del af fællesskabet og arbejdsmarkedet.

I foreningen Børns-Trivsel hører vi ofte fra de unge på kontanthjælp, at det er en lettelse, at blive forstået, få tilbudt konkrete redskaber og at få professionel hjælp til at komme videre. Vi tilbyder de unge hjælp til at få brudt den negative spiral, hjælp til at få ændret den nuværende situation, til at komme ud af angst, ensomhed og/eller isolation.

boernstrivsel-depression

Hvem kan deltage

Hvis du er mellem 15-30 år og føler, at du sidder fast og har brug for hjælp for at komme videre i dit liv, så kontakt os. Så finder vi ud af sammen, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Du kan deltage, hvis du:

  • Tidligere har været anbragt
  • Er anbragt
  • Er på kontanthjælp
  • Ønsker at blive job- eller uddannelsesparat
  • Er ledig med lavt selvværd
  • Har en eller flere diagnoser
  • Er på en videregående uddannelse, men er gået i stå
  • Er gået ned med stress eller har en depression

 

Kontakt os for at høre mere.

 

Fonde

Foreningen Børns-Trivsel søger løbende fonds og puljemidler til gavn for sårbare og udsatte på anbringelse området.

 

Share This