Ungerådgivning for udsatte og sårbare unge

nedtrygt_boernstrivsel

Vi tilbyder forløb til sårbare unge, hvor der er brug for en effektiv og tværfaglig indsats. Mange unge er uden job eller uddannelse og antallet af unge med angst og lavt selvværd er stigende. Vi møder også mange unge, der er uafklaret i forhold til deres kompetencer.

Vi ser ofte i Børns-Trivsel, at mange unge, som er under udredning eller som er startet på medicinsk behandling, desværre ikke får den terapeutiske rådgivning, der er behov for sideløbende. Medicin må aldrig stå alene.

Terapi øger de unges muligheder i forhold til kunne mestre og håndtere hverdagen bedre og terapi kan også hjælpe på, at man bliver mere afklaret ift. job og uddannelse.

Mange unge er desværre på overførselsindkomst. Derfor har vi startet en tværfagligt indsats op, hvor der er fokus på et mestringsforløb med selvværdstræning og kompetenceudvikling. Foreningen Børns-Trivsel arbejder med en anderkendende tilgang for at motivere de unge for at hjælpe med en god overgang til at få et selv forsørgende voksenliv. Børns-Trivsel arbejder helhedsorienteret og tværfagligt både med de unge og med vores samarbejdspartnere.

Til dig, der er mellem 16-30 år

Vi har mange års erfaring i at arbejde med sårbare og udsatte unge og vores erfaring er, at alt for mange unge går med deres problemer alene og isolerer sig fra omverden. Vi kan hjælpe dig med at blive afklaret ift. job og uddannelse og vi sikrer, at du kommer videre i livet og bliver en del af fællesskabet og arbejdsmarkedet.

I foreningen Børns-Trivsel hører vi ofte fra de unge på kontanthjælp, at det er en lettelse, at blive forstået, få tilbudt konkrete redskaber, få professionel hjælp til at komme videre, hjælp til at få brudt den negative spiral, hjælp til at få ændret den nuværende situation, til at komme ud af angst, ensomhed og/eller isolation.

boernstrivsel-depression

Hvem kan deltage

Hvis du er mellem 16-30 år og føler, at du sidder fast og har brug for hjælp for at komme videre i dit liv, så kontakt os. Så finder vi ud af sammen, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Du kan deltage, hvis du:

  • Tidligere har været anbragt
  • Er anbragt
  • Er på kontanthjælp
  • Ønsker at blive job- eller uddannelsesparat
  • Er ledig med lavt selvværd
  • Har en eller flere diagnoser
  • Er på en videregående uddannelse, men er gået i stå
  • Er gået ned med stress eller har en depression

Pris aftales med dit Jobcenter.

Kontakt os for at høre mere.

 

Fonde

Foreningen Børns-Trivsel søger også løbende fonde til gavn for sårbare og udsatte på ungeområdet.

 

Share This