+45 4580 3333 [email protected]

Yoga & Mindfulness forløb sårbare børn og unge.

Yoga & Mindfulness forløb for skolebørn, tilbydes til Kommuner i samarbejde med foreningen Børns-Trivsel, der har fokus på børn og unges trivsel.

Yoga for børn - Børns Trivsel NGO

Vi tilbyder undervisning til skolebørn. Vi tilbyder Yoga & Mindfulness forløb for 0-2 klasse og 3-7 klasse  med fokus på en tidlig og helhedsorienteret indsats for sundhedsplejen i Gladsaxe Kommune.

Læs mere om De fem tibetanere øvelser

Børne YogaFormålet med vores forløb er at øge børnenes selvværd og koncentrationsevne gennem større kropsbevidsthed og øget ro. Vi laver relationsgruppeøvelser for at forbedre børnenes sociale kompetencer og relationsforståelse i hverdagen. I vores forløb fokuserer vi på, at give børnene mere ro i kroppen og sindet for derigennem at øge deres koncentrationsevne i skolen og i hverdagen.

Mindfulness og Yoga er blevet brugt i mange år og er ikke en ny og fremmede metode. Børn har meget brug for ro, nærvær og kropsforståelse, hvilket er med til at give børn et bedre selvværd. Gennem en øget ro og kropsbevidsthed opnås en forbedret trivsel i hverdagen. Vi har fokus på at øge børn og unges trivsel ved at tænke i en tidlig og forebyggende indsats.

Ring til os for nærmere information på telefon: 4580 3333.

 

Yoga for børn - Børns Trivsel NGO Yoga for børn - Børns Trivsel NGO Yoga for børn - Børns Trivsel NGO

Share This